V košíku nejsou žádné položky.

Součet: 0,- Kč

Spolupracujeme s předním dodavatelem čistící techniky

17.08.2023
blog

Společnost Nilfisk vám přináší novou definici čištění s maximálním efektem a minimálním úsilím. Špičkové výrobky od společnosti Nilfisk jsou navrženy tak, abyste mohli pracovat chytřeji, nikoliv usilovněji. Díky tomu máte inteligentní řešení v oblasti úklidu v hrsti.

Nabízíme řadu špičkových řešení, která lze aplikovat v nejrůznějších prostředích, a která splňují ty nejvyšší průmyslové standardy.

V současné době společnost Nilfisk nabízí širokou škálu vynikajících čistících produktů a důvěryhodnou nabídku náhradních dílů na profesionálních trzích.
Její hlavní produktové řady zahrnují zařízení pro péči o podlahu, vysavače, vysokotlaká čisticí zařízení, širokou škálu vysavačů pro domácnosti a spotřebitele po celém světě.
Skupina Nilfisk Group má ústředí v Dánsku a její obchodní společnosti působí ve více než 40 zemích. V souhře se silnou distribuční sítí společnost Nilfisk nabízí a prodává své výrobky celkem ve více než 100 zemích. Výrobní závody se nacházejí v Asii, Evropě a Severní i Jižní Americe.